SVH Meesterijsbereider

Menu
  • Home
  • Meesterijsbereiders
  • Meesterijsbereider worden?
  • Berichten
  • Recept voor ijscoupe
  • Over ons

De hoogste graad van vakbekwaamheid op het gebied van ijs bereiden

SVH Meesterijsbereider

  • Home
  • Meesterijsbereiders
  • Meesterijsbereider worden?
  • Berichten
  • Recept voor ijscoupe
  • Over ons

Speciaal Oekraïens ijsje voor giro 555 op European Gelato Day

oekraine ijs

Op 24 maart 2022 is European Gelato Day, de dag voor ambachtelijk bereid ijs. Vereniging Ambachtelijk IJscentrum komt met een landelijk initiatief: de opbrengst van een speciaal voor deze dag gemaakt Oekraïens ijsje gaat naar giro 555.

Normaalgesproken barst het op de Europese Dag van het Ambachtelijk IJs op 24 maart van de activiteiten in ijssalons door heel Nederland. Dit jaar kiest de branchevereniging voor ijsbereiders er bewust voor om dit níet te doen. "Maar zetten we ons graag, met alle ijsliefhebbers, in voor onze verre oosterburen", meldt het Ambachtelijk IJscentrum. "Want wat is als ijssalon nu een betere dag om een land dat onderdeel is van Europa te steunen, dan de Europese Dag van het Ambachtelijk IJs?"

→ Lees het hele artikel op VakBladIJs.nl

Laatste berichten

  • Bas van Haaren geslaagd voor Meesterproef SVH Meesterijsbereider
  • Nieuwe voorzitter Gilde van SVH Meesterijsbereiders Luc Blok
  • Speciaal Oekraïens ijsje voor giro 555 op European Gelato Day
  • Luc Blok nieuwe voorzitter Gilde van SVH Meesterijsbereiders
  • Hidde de brabander bekroond met dubbele titel: naast meester patissier nu ook svh meesterijsbereider

IJscentrum

Logo VAIJ

SVH meesterijsbereider

svh meesterijsbereider

Meesterijsbereiders

Bert-Waninge Jacqueline-Hilders alfonds-graumans arno-kruik-2 bobfrie caroline-kooij-02 franschristiaans gian-maria-da-fies hans-kennis-01 hidde joepbiemands lucblok marceljansen mark-van-gaal martincollijn piet-tamminga-meesterijsberijder rob-vander-maas robertbakker theo-clevers waltergoemans willempalm

Website beheer MchL